راهکارهای مؤثر درمان افتادگی سینه بعد از شیردهی

درمان افتادگی سینه بعد از شیردهی از دغدغه های رایج مادران عزیز است. آنان به عنوان یک زن، قادر به انجام کارهای شگفت انگیز همچون بخشیدن زندگی هستند. اما در کنار این که سلامتی جسمانی آن ها تحت تاثیر قرار می گیرد و زیبایی اندام شان با چالش های مختلفی روبرو می شود، مسئله مهمی است.

تغذیه نوزاد با شیر مادر حس خوب و وصف ناپذیری به او می بخشد و کودک را برای شروع یک زندگی سالم آماده می کند. با این حال، باید برای رفع شل شدن سینه بعد از شیردهی چاره ای بیندیشد.

خوشبختانه روش های مختلفی برای رفع افتادگی سینه بعد از شیردهی وجود دارد؛ از ورزش گرفته تا جراحی. روش های کم تهاجمی برای لیفت کردن سینه نیز وجود دارد که تاحدودی این مشکل را رفع می کند. تنها کافی است برای حفظ زیبایی های خود تصمیم بگیرید و در برابر تاثیرات زمان بر اندام خود بایستید.

عوامل موثر بر افتادگی سینه در خانم ها

قبل از بررسی درمان افتادگی سینه بعد از شیردهی، لازم است با دلایل آن آشنا شوید. شکل و اندازه سینه ها نسبت به قبل از شیردهی شروع به تغییر می کند. زیرا بافت و غدد پستان ها برای تولید شیر بزرگ تر می شوند.

پس از اتمام دوران شیردهی، اندازه آن ها به اندازه قبلی برمی گردد. به همین خاطر، متوجه افتادگی ناگهانی سینه ها می شوید و به دلیل کاهش حجم سریع، ظاهر آن ها آویزان به نظر می رسد.

بازگشت حالت و اندازه سینه ها به دوران قبل از بارداری به عوامل مختلفی مانند سن، افزایش وزن و ژنتیک بستگی دارد. برخی افراد نیز به خاطر سبک زندگی متفاوت، خاصیت ارتجاعی پوست را از دست داده اند و در نتیجه پوستشان احتمال افتادگی بیشتری دارد.

به همین خاطر، با افتادگی دائمی روبرو می شوند و به دنبال روش های بهبود افتادگی سینه بعد از شیردهی می گردند.

جهت اطلاع از خدمات  پروتز سینه به صورت حرفه ای در کلینیک آرتا بیوتی کلیک نمایید.

روش های موثر درمان افتادگی سینه بعد از شیردهی

اقدامات زیبایی مختلفی برای رفع شل شدگی سینه بعد از شیردهی وجود دارد که اثربخشی هر کدام متفاوت است. اگرچه برخی از عوامل موثر بر افتادگی سینه بعد از شیردهی غیرقابل رفع است، اما با کمک روش های مفید می توانید از احتمال افتادگی سینه ها تاحدودی پیشگیری کنید.

با توجه به درجات افتادگی، یکی از روش های پیشنهادی زیر را انتخاب می کنید.

1- درمان افتادگی سینه با پوشیدن سوتین های نگهدارنده

برخی سوتین های حمایتی از تغییرات اجتناب ناپذیر دوران بارداری پیشگیری می کنند. البته این موضوع در صورت پوشیدن سوتین نامناسب نتیجه عکس دارد. استفاده از سوتین های نامناسب، مخصوصا در مواقعی که فعالیت بدنی بالایی دارید، باعث آسیب دیدگی و فرم نامناسب سینه ها می شود.

2- درمان افتادگی سینه با ورزش منظم

ورزش کردن هیچ تاثیر روی غدد سینه ندارد و حتی موجب آب شدن سلول های چربی می شود، اما به تقویت عضلات زیر سینه کمک می کند. با تمرین حرکات تقویت کننده سینه، حالت آن ها برجستگی پیدا می کند و بر خوش فرم شدن شان موثر است.

برای لمس نتایج جذاب و تغییرات چشمگیر، حتما ورزش های فشاری، تمرینات وزنه ای و پرس سینه را در برنامه ورزشی بگنجانید.

روش های موثر درمان افتادگی سینه بعد از شیردهی

3- لیفت سینه راهی به زیبایی

دیگر اقدامات زیبایی سینه ها، لیفت سینه به سمت بالا و جوانسازی است. خانم هایی دچار تغییرات ناخوشایند سینه ها شده اند و فرم آن ها دیگر همانند گذشته زیبا و جوان بنظر نمی رسد، با کمک این روش شکل سینه ها را تغییر می دهند.

لیفت سینه نوعی جراحی زیبایی است که پوست های اضافی را برش می دهد و فرم سینه ها را به سمت بالا متمایل می کند.

عوامل مختلفی مانند ژنتیک، اثرات محیطی و فیزیکی در افتادگی سینه موثر است و تغییرات وزن نیز موجب از دست رفتن خاصیت ارتجاعی پوست می شود. نحوه انجام لیفت سینه به روش انتخابی آن بستگی دارد.

امروزه بالا کشاندن سینه ها بدون جراحی نیز امکان پذیر است. لیفت سینه با نخ، لیزر درمانی، پلاسما، بوتاکس، ژل و … جز رایج ترین روش های کم تهاجم است که نیاز به جراحی ندارد.

شرایط مناسب برای لیفت سینه

  • قرارگیری سینه ها یکسان نباشد
  • احساس کشیدگی پوست سینه ها
  • سینه ها حالت آویزان دارند
همچنین بخوانید : تفاوت لیپوماتیک و لیپوساکشن در چیست؟

4- پروتز سینه

ایمپلنت یا پروتز سینه یکی از جراحی های محبوب برای رفع شل شدگی سینه و ایجاد تقارن است. همچنین برای افزایش سایز سینه ها ایده مناسبی است. با قرار دادن پروتز در بافت طبیعی پستان ها، حالت سینه ها تغییر پیدا می کنند و باعث افزایش اعتماد به نفس می شود.

پروتزها از کیسه های شبیه به فرم سینه طبیعی طراحی می شوند و با قرارگیری در بالای عضله یا زیر آن، حجم از دسته رفته سینه ها را جبران می کند.

شرایط مناسب برای پروتز سینه

  • کسانی که دچار بیماری سرطان شده و بخشی از سینه خود را از دست داده اند.
  • افرادی که به صورت مادرزادی دارای سینه های غیرطبیعی یا نامتقارن هستند.
  • خانم هایی که به طور ژنتیکی یا هورمونی دارای سینه های کوچک هستند
  • خانم هایی که به دلیل افزایش سن، بارداری، شیردهی و کاهش وزن شدید با افتادگی سینه روبرو شده اند.

5- استفاده از لایه برداری و پوست را مرطوب نگه داریم

هیدراته نگه داشتن پوست ناحیه سینه، استحکام و مقاومت پوست را حفظ می کند. از لوسیون های مراقبتی برای داشتن پوست صاف و جوان اندام خود استفاده کنید و هنگام استحمام، اسکراب بدن را انجام دهید.

حذف سلول های مرده از روی پوست موجب بهبود گردش خون می شود و تاحدودی از افتادگی سینه پیشگیری می کند.
راه های درمان افتادگی سینه

6- حالت بدنی درست داشته باشیم

شانه های خمیده در وضعیت نادرست برای سینه ها اصلا مناسب نیست. گویی سینه ها بدون تکیه گاه هستند. اگر این حالت بدنی را درمان نکنید، افتادگی سینه ها روز به روز بیشتر می شود. برای بهبو وضعیت، شانه ها به سمت عقب متمایل کنید و تاحد الامکان ستون فقرات را صاف نگه دارید.

7- ترک سیگار

براساس مشاهدات، مصرف سیگار به میزان قابل توجهی قابلیت پوست را برای ترمیم آسیب دیدگی ها کاهش می دهد. بازسازی سلول های پوست در بدن با مصرف زیاد تنباکو ناممکن و باعث پیری زودرس، خشکی و چین و چروک ها می شود. در حالی که با ترک سیگار، فرم زیبای سینه های خود را حفظ می کنید.

8- لیزر درمانی؛ تحریک کلاژن سازی

درمان افتادگی سینه بعد از شیردهی با لیزر درمانی موجب تقویت بافت پوست می شود. این روش جوانساز به تحریک کلاژن های پوستی می پردازد و به طور غیرتهاجمی افتادگی سینه ها را درمان می کند.

بعد از لیزر نیز نیازی نیست دوره نقاهت سختی را سپری کنید و اجرای این روش، به طور موضعی با بی حسی انجام می شود. ناگفته نماند، عمل لیزری لیفت سینه به تنهایی مشکل اساسی افتادگی را رفع نمی کند و بیشتر مواقع، به عنوان مکمل جراحی پیشنهاد می شود.

افراد مناسب برای لیفت سینه با لیزر

  • خانم هایی که سفتی سینه را بعد از شیردهی از دست داده اند.
  • خانم هایی که دچار نوسانات وزنی شده اند.
  • خانم هایی که به طور طبیعی سینه های آویزان دارند.

درمان افتادگی سینه بعد از شیردهی با کمک روش های طبیعی امکان پذیر است و تنها با رعاین نکات مراقبتی می توانید زیبایی این قسمت از اندام خود را حفظ کنید.

اما اگر کار از کار گذشته و دچار افتادگی شدید هستید و در دوره افزایش سن قرار دارید، با روش های جراحی و غیرجراحی قادرید بافت سینه را ترمیم کنید. بهتر است برای انجام هر کدام از روش های زیبایی با متخصص حرفه ای مشورت بگیرید و بهترین روش را براساس نیازتان انتخاب کنید.

لیفت سینه به عنوان راز زیبایی و افزایش اعتماد به نفس

رفع شل شدگی سینه بعد از شیردهی به روش کاملا طبیعی

اگر هنوز جوان هستید، با استفاده از درمان خانگی افتادگی سینه بعد از شیردهی، حالت سینه های خود را خوش فرم نگه دارید و از تغییرات بیش از حد جلوگیری کنید:

  • وزن خود را در دوران بارداری در حالت ایده آل نگه دارید و از اضافه وزن بیش از حد خودداری کنید.
  • کاهش وزن بعد از دوران بارداری را به آرامی پیش ببرید. هر چه سرعت کمتر باشد، پوست فرصت بهتری برای ترمیم دارد.
  • از مرطوب کننده ها استفاده کنید و پوست خود را خشک نگه ندارید. برای استفاده از محصولی مناسب با پزشک خود مشورت کنید.
  • از سوتین مناسب دوران شیردهی استفاده کنید. سوتینی که باعث نگه داشتن سینه ها می شود و تکیه گاه خوبی برای رباط های سینه است

تاثیر بارداری بر افتادگی سینه 

مطمئنا با تغییرات هورمونی در دوران بارداری آشنا هستید. سطح استروژن، پروژسترون و پرولاکتین در این دوره از حالت طبیعی خارج و موجب تغییر بافت پستان می شود. با انبساط مجاری شیر، جریان خون بالا می رود و این موضوع باعث افزایش سایز سینه می شود. افزایش سایز سینه، با کشش و شل شدن رباط های نگهدارنده سینه همراه است و احساس کشیدگی به دلیل افزایش سایز موجب کاهش استحکام بافت پوستی می شود.

از دیگر تغییرات سینه در دوران بارداری می توان به تغییر ظاهر نوک سینه ها اشاره کرد. نوک سینه تیره رنگ می شود و ظاهرشان برجسته تر و بزرگتر به نظر می رسد. تمام تغییرات با هدف آمادگی سینه برای شیردهی رخ می دهد و هر چه دوره بارداری بیشتری تجربه شود، سینه ها به مرور زمان افتاده تر می شوند.

براساس مشاهدات، ظاهر سینه ها در دوران شیردهی حدود 2 الی 3 برابر بزرگ می شود و به دلیل تغییرات هورمونی و تولید شیر، سینه پرتر موجب کشیدگی سیاهرگ های برجسته خواهد شد. اما با گذر از این دوره و کاهش حجم ناگهانی، بافت سینه استحکام خود را از دست می دهد و حالتی آویزان پیدا می کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − 4 =