پروتز سینه برای داشتن سینه های خوش فرم

برخی از خانم‌ها بر این باورند که سینه‌ های طبیعی آن‌ها بسیار کوچک و نامتقارن است و رشد قابل‌ توجهی ندارد. در این صورت، خانم‌ ها گمان می‌کنند که سینه‌ های آن‌ها جذابیتی ندارند.

علاوه‌ بر این در برخی خانم‌ها بارداری، زایمان و شیردهی فرم سینه‌ها را تغییر می‌دهد و سبب به‌ هم‌ ریختگی آن‌ها می‌شود. باوجود چنین موضوعی اعتماد به‌ نفس خانم‌ها کاهش می‌یابد. به‌طوری‌که این افراد برای دستیابی به فرم دلخواه سینه‌ها اقدام به جراحی پروتز سینه می‌کنند. به‌طوری‌ که این عمل در بافت طبیعی پستان‌ها قرار می‌گیرد و فرم زیبایی به سینه‌ها می‌دهد.

شاید برای شما سؤال پیش آید که جنس پروتزها از چیست؟ درواقع پروتزها کیسه‌هایی شبیه به پستان هستند و توسط سرم نمکی یا ژل سیلیکون پر شده‌اند. محل قرارگیری آن‌ها در قسمت بالای عضله اصلی قفسه سینه یا در قسمت زیرین آن قرار دارد.

پروتز سينه چیست؟

پروتز سینه ماده‌ای است که در داخل سینه قرار می‌گیرد و باهدف بزرگ کردن، فرم دادن و برجستگی سینه از آن استفاده می‌شود.در سراسر دنیا عمل‌ جراحی سینه یکی از شایع‌ترین نوع جراحی زیبایی سینه است. افرادی که این عمل جراحی را انجام می‌دهند از نتایج آن رضایت لازم را دارند و از اندام زنانه خود بسیار راضی هستند، به‌طوری‌ که حتی به دیگران هم توصیه می‌کنند.

پروتز سینه، که با نام ایمپلنت سینه نیز شناخته می‌شود، راه حلی ایده‌آل برای بانوانی است که به دنبال افزایش سایز، فرم‌دهی و ایجاد تقارن در سینه‌های خود هستند. این روش با قرار دادن کیسه‌های سیلیکونی یا آب نمکی در زیر بافت سینه یا عضله سینه انجام می‌شود و می‌تواند نتایج چشمگیری در زیبایی و اعتماد به نفس بانوان داشته باشد.

انواع مدل پروتز سينه براساس شکل 

پروتزهای سینه از لحاظ جنس و شکل دارای انواع مختلفی هستند که در ادامه بیشتر با آن‌ها آشنا خواهیم شد:

1- پروتز اشکی (Teardrop)

این نوع از پروتزها همان‌طور که از نامشان پیداست به شکل اشک هستند. این پروتزها از ماندگاری بالایی برخوردار هستند و موجب حفظ فرم طبیعی سینه می‌شوند. به همین علت با نام پروتز آناتومیکال شناخته می‌شوند. آن‌ها در قسمت بالایی صاف بوده و در قسمت پایین ‌پر هستند. پروتزها در شکل‌های مختلفی وجود دارند و در اغلب مواقع برای خانم‌هایی مناسب هستند که سینه‌های نامتقارن و کوچکی دارند.

2- پروتز گرد (Round)

این پروتزهای سینه، به بافت پستان حجم بیشتری می‌دهند. به‌طوری‌که آن‌ها را بسیار بزرگ‌تر از حجم طبیعی‌شان نشان می‌دهند.

3- سیلیکونی

داخل این نوع پروتزهای سینه ژل چسبنده‌ای وجود دارد. این نوع پروتزها بعد از سرطان سینه و برداشتن سینه طبیعی استفاده می‌شوند و برای جراحی زیبایی سینه و ترمیم شکل ظاهری انتخابی عالی هستند.

مزایای پروتز سیلیکونی

  • لمس شدن و احتمال چین‌خوردگی کمتر
  • معمولاً خودبه‌خود خالی نمی‌شود.
  • در لمس حالت طبیعی‌تری دارد.

معایب پروتز سیلیکونی

  • در برخی مواقع به مانیتورینگ احتیاج دارد.
  • بدون علامت پاره می‌شود.
  • هزینه جراحی نسبتاً بیشتری دارد.
  • برش‌ها در اندازه بزرگ‌تر هستند.

انواع پروتزهای سینه

3- آب‌نمکی

درون برخی از پروتزهای سینه آب‌نمک یا سالین وجود دارد. این نوع پروتزها، به سینه حالت طبیعی را نمی‌دهند و گاهی ممکن است بر بافت سینه تأثیر قابل‌توجهی بگذارند.

مزایای پروتز آب‌نمکی

  • برش‌ها ابعاد کوچکی دارند.
  • به مانیتورینگ نیاز ندارد.
  • هزینه جراحی پایینی دارد.

معایب پروتز آب‌نمکی

  • احتمال چین‌خوردگی‌ در آن بیشتر است.
  • در لمس حالت غیرطبیعی و مصنوعی دارند.
  • باگذشت زمان روی بافت پوست اثر بیشتری می‌گذارند.
  • در این نوع پروتز احتمال خالی شدن خودبه‌خود بالاست.

پروتز سینه چگونه انجام می‌شود؟

  • رایج‌ ترین نوع برش در پروتز سینه، برش زیر سینه است.
  • برش‌های انجام‌شده چندان عمیق نیستند و در محلی ایجاد می‌شوند که دیده نشوند.
  •  بعد از انجام جراحی زیبایی سینه برش‌ها دیده نمی‌شوند و روی ظاهر سینه تأثیر نمی‌گذارند.
  • انجام این کار توسط پزشک و به‌طور معمول با توجه به‌اندازه فعلی سینه، بافت و پهنای آن تعیین می‌گردد.
  • معمولاً برش‌ها 4 الی 5 سانتی هستند و برای پزشک قرار دادن پروتز در محل موردنظر کار سختی نیست.
  • معمولاً قبل از این‌ که پزشک جراحی را انجام دهد با بیمار چند جلسه‌ای مشاوره برگزار می‌کند تا شرایط بیمار را بررسی کند.
  • طی این جلسات با توجه به وضعیت سلامت بیمار، تجربه خود، انتظارات بیمار و فرم بدن بیمار پروتز مناسب او را با حجم مناسب تعیین می‌کند.
  • برش از زیر بغل به‌ ندرت به بیمار پیشنهاد داده می‌شود، زیرا در برش زیر بغل دسترسی به سینه‌ ها سخت است و جراح به‌ سختی می‌تواند پروتز را در محل موردنظر قرار دهد.
  • علاوه بر این برش هاله سینه باید کاملاً تخصصی انجام شود چرا که در معرض دید قرار دارد و پزشک باید بتواند‌ آن را به‌خوبی بپوشاند، به همین دلیل این نوع برش باید توسط افراد ماهر انجام شود.
  • جراحی سینه در برابر عمل های جراحی زیبایی دیگر، عملی است ایمن و کم تهاجمی. مدت‌ زمان لازم برای انجام این عمل جراحی زیبایی سینه تقریباً دو ساعت است و همانند جراحی‌ های دیگر لازم است تا دو هفته استراحت کنید.
  • برای جراحی زیبایی سینه باید در سه محل مختلف برش زده شود. با توجه به این‌که پروتز چه جنس‌ و مدلی دارد و این‌که به چه دلیل استفاده می‌شود، ممکن است برش‌ها در بافت قهوه‌ای‌ رنگ نوک پستان، زیر بغل یا زیر سینه ایجاد شود.
  • فرآیند برش و قرارگیری پروتز به‌گونه‌ای است که بعد از برش پروتز توسط جراح وارد بدن شده و در محل مناسب خود قرار می‌گیرد، در اطراف پروتز بافت‌هایی وجود دارند که پروتز را در جای خود نگه می‌دارند و مانع از جلوگیری پروتز می‌شوند. بعد از قرارگیری صحیح پروتز در جای خود‌، برش‌های ایجادشده بخیه زده می‌شوند.

پروتز سینه چگونه انجام می‌شود

بهترین جنس پروتز برای سینه چیست؟

جنس پروتز سینه از فاکتورهای مهم و اساسی در عمل پروتز به شمار می‌رود. پروتزها معمولاً در دو جنس زیر تولید می‌شوند:

  • پروتز سیلیکونی
  • پروتز نمکی

این پروتزها دارای تفاوت‌هایی با یکدیگر به‌خصوص در نوع مواد می‌باشند که به بررسی آن پرداخته‌ایم. پروتز نمکی که به پروتز سالین نیز شناخته می‌شود، دارای مواد باز جذب است و خطری در پی ندارد. درواقع پروتز نمکی در صورت شکستن برای فرد مشکلی به وجود نمی‌آورد و نشت نمی‌کند.

پروتز سیلیکونی مزایای بیشتری نسبت به پروتز نمکی دارد. پروتز سیلیکونی که بر پایه ژل سیلیکون تولید شده بسیار بادوام هستند و ایمنی آن‌ها بیشتر است. در صورت لمس کردن مانند سینه طبیعی عمل می‌کند و برخلاف پروتزهای سالین سفت نیست و نرم‌تر است. با توجه به این مزایا باید گفت که پروتز سیلیکونی طرفداران بیشتری در بین بانوان و حتی پزشک‌ها دارد و جنس آن نیز بهتر است.

میزان ماندگاری آن از پروتز سالین بسیار بالاتر بوده و کیفیت بیشتری دارد. در کل هر دو پروتز جنس مناسبی دارند که انتخاب آن می‌تواند به عهده خود شما باشد. البته می‌توانید درزمینهٔ انتخاب پروتز ازنظر جنس با پزشک و مشاور خود مشورت نمایید که به‌صورت تخصصی شما را راهنمایی خواهد کرد

مدت زمان عمل پروتز سينه در اتاق عمل

افرادی که قصد انجام جراحی زیبایی سینه را دارند، این سؤال برایشان پیش می‌آید که مدت‌زمان انجام جراحی پروتز سینه چقدر است؟ چراکه زمان‌بندی روز عمل یکی از مهم‌ترین نکات قبل از عمل است.

مرحله اول برای انجام جراحی، انتخاب یک جراح متخصص است. بعد از انتخاب پزشک باید در مرحله پذیرش مدارک را تکمیل کنید، آزمایشات مربوطه را انجام دهید و درنهایت برای عمل آماده شوید.

1- مرحله پذیرش

همه برای انجام جراحی زیبایی سینه به دنبال پزشکی حاذق، باتجربه و آموزش دیده هستند. شما نیز باید در این مرحله پزشک موردنظرتان را انتخاب کنید و مدارکی را که از شما می‌خواهد را تکمیل کنید.

2- مرحله آمادگی و مشاوره پزشکی

قبل از عمل پزشک مشاوره‌های قبل از عمل می‌دهد و شما توسط پزشک معاینه می‌شوید. برای اطلاع از نتایج عملتان می‌توانید با پزشک مشورت کنید. با توجه به فرم و اندازه سینه‌های طبیعی شما، سایز و نوع پروتز تعیین می‌گردد.

قبل از عمل حتماً آزمایشات چکاب را که پزشک درخواست کرده را انجام دهید. ممکن است پزشک از شما بخواهد آزمایش ماموگرافی انجام دهید.

3- مدت‌زمان عمل پروتز سینه

مدت‌ زمان انجام این عمل جراحی زیاد طول نمی‌کشد. به‌طوری‌که حدوداً 1 الی 2 ساعت زمان برای انجام این کار کافی است.

4- مدت‌زمان ریکاوری

بعد از انجام جراحی شما به اتاق ریکاوری فرستاده می‌شوید که در آنجا تحت نظر خواهید بود تا اثر داروهای بیهوشی به‌طور کامل از بین برود و عملکرد سیستم بدنی شما به حالت عادی بازگردد. مدت قرارگیری در اتاق ریکاوری برای هر بیمار توسط پزشک تعیین می‌گردد و پس از رسیدن به سطح هوشیاری نرمال، بیمار به بخش انتقال می‌یابد.

مدت‌زمان عمل پروتز سینه در خانم ها

5- مدت‌زمان بستری

جراحی این عمل سرپایی محسوب می‌شود و به بستری طولانی‌مدت نیاز ندارد. معمولاً اگر چند ساعت در بخش بستری شوید شرایط جسمی‌تان به حالت عادی بازمی‌گردد و مرخص می‌شوید. البته برخی از بیماران شاید یک‌شب را در بیمارستان بستری باشند.

6- دوران نقاهت

هر بیماری شرایط جسمی متفاوتی دارد و همچنین زمان‌ بهبودی او نیز می‌تواند کاملاً متفاوت باشد. در روند بهبودی عوامل مختلفی تأثیرگذار هستند که می‌توان به نوع، اندازه و محل قرارگیری پروتز اشاره کرد.

برخی از بیماران برای انجام عمل ممکن است بی‌هوش شوند یا پزشک از بی‌حسی موضعی استفاده کند. در هر دو صورت 24 الی 48 ساعت بعد از عمل نباید رانندگی کنید.

تفاوت پروتز سینه اشکی و سینه گرد چیست؟

پروتز ها جنس‌های گوناگون، دارای مدل‌ های متفاوت نیز است. پروتز سینه اشکی و گرد دو مدل رایج آن هستند که دارای تفاوت‌هایی با یکدیگر می‌باشند. اصلی‌ترین تفاوت آن‌ها در نوع ظاهر پروتزها است که در فرم کلی سینه فرد مؤثر هستند.

پروتز گرد با توجه به گرد بودن خود برای خانم‌هایی مناسب است که سینه کوچکی دارند و یا قسمت فوقانی سینه آن‌ها خالی است. پروتز گرد می‌تواند بالای سینه را پر نموده و فرم جذابی به اندام شما مخصوصاً با لباس باز می‌بخشد.

ضخامت پوست و بافت سینه عامل مهمی است که مشخص می‌کند کدام‌یک از مدل‌های پروتز را انتخاب کنید. به‌عنوان نمونه خانم‌هایی که دارای پوست و ماهیچه‌های سینه باضخامت بالا هستند باید پروتز گرد را انتخاب نمایند. پروتز اشکی برای خانم‌هایی مناسب است که پوست و بافت سینه آن‌ها ضعیف است.

پروتز اشکی ازنظر ظاهر، طبیعی‌تر دیده می‌شود و بهترین گزینه برای کسانی است که قد بلندی دارند چراکه ظاهر بهتری ایجاد می‌نماید. البته که انتخاب هرکدام از مدل‌ها می‌تواند با توجه به سلیقه شما صورت بگیرد. پیشنهاد می‌شود که در این مورد از مشاوره و راهنمایی‌های پزشک بهره‌مند شوید تا بهترین نتیجه به دست آید.

مزایا ی پروتز سینه در چیست؟

انتخاب پروتز سینه مناسب و انجام جراحی توسط یک جراح پلاستیک باتجربه و ماهر، نقش کلیدی در دستیابی به نتایج مطلوب و رضایت‌بخش دارد.

  • فرم‌دهی به سینه : پروتز سینه می‌تواند به فرم‌دهی سینه‌ها کمک کند و افتادگی سینه‌ها را تا حد زیادی برطرف کند.
  • افزایش اعتماد به نفس : پروتز سینه می‌تواند با بهبود ظاهر سینه‌ها، اعتماد به نفس بانوان را افزایش دهد و حس رضایت آنها از بدن خود را ارتقا بخشد.
  • ایجاد تقارن : در صورتی که سینه‌ها از نظر سایز یا فرم نامتقارن باشند، پروتز سینه می‌تواند این ناهماهنگی را برطرف کرده و ظاهری متعادل و زیبا به سینه‌ها ببخشد.
  • افزایش سایز سینه : پروتز سینه می‌تواند به طور قابل توجهی سایز سینه‌ها را افزایش دهد و به بانوانی که از سایز کوچک سینه‌های خود ناراضی هستند، کمک کند تا به فرم دلخواه خود برسند.
  • ترمیم سینه پس از جراحی سرطان : پروتز سینه می‌تواند برای بازسازی سینه پس از جراحی سرطان پستان مورد استفاده قرار گیرد و به بانوان کمک کند تا ظاهر طبیعی سینه خود را بازیابند.

آیا پروتز سینه دائمی است؟

برخلاف تصور عموم مردم پروتز های سینه دائمی نیست و نمی‌توان گفت نتایج آن تا پایان عمر باقی می‌ماند. در ماندگاری این عمل عوامل مختلفی تأثیرگذار هستند و شما باید تمامی نکات مهم را در نظر داشته باشید.

درواقع اگر پروتز خود به‌ خود یا در صورت ضربه پاره نشود، به‌مرور زمان فرسوده شده و از بین می‌رود. معمولاً افرادی که تحرک بیشتری دارند، بیشتر در معرض فرسودگی و پارگی پروتز قرار دارند.

به همین دلیل بعد از انجام جراحی پروتز سینه باید مرتباً توسط پزشک معاینه شوید و اگر مشکلی وجود داشت به‌زودی تشخیص داده شود. در برخی مواقع عمل پروتز لازم است مجدد انجام شود.

اصلی‌ترین دلیل آن‌ هم به واکنش طبیعی بدن مربوط می‌شود و این واکنش سبب ضخامت و سفتی لایه اطراف پروتز می‌شود. معمولاً افرادی که از پروتزهای بزرگ و حجیم استفاده می‌کنند، بیشتر دچار این مشکل می‌شوند.

آیا پروتز سینه دائمی است

عوارض بعد از عمل پروتز سينه چیست؟

همه می‌دانیم که هر نوع جراحی علاوه بر مزایا، عوارض احتمالی زیادی دارد که طبیعتاً جراحی زیبایی سینه از این قاعده مستثنا نیست. برخی عوارض جراحی سینه بسیار نادر هستند؛ اما نمی‌توان گفت بروز آن‌ها غیرممکن است. این عوارض عبارتنداز:

  • نشت و پارگی پروتز
  • به‌هم‌ریختگی فرم سینه
  • ایجاد شدن زخم در محل برش
  • ایجاد عفونت بعد از انجام جراحی
  • حساس بودن به داروهای بیهوشی
  • احساس بی‌حسی در قسمت نوک سینه و درد در ناحیه برش.
  • انقباض کپسولی، درواقع این نوع انقباض واکنشی است که بدن به جسم خارجی نشان می‌دهد. به‌طوری‌که سیستم خارجی آن را مهاجم تشخیص می‌دهد و بافت فیبرو تولید می‌کند و اگر درد شدید باشد، باید با پزشکتان تماس بگیرید.

آيا پروتز سينه باعث سرطان ميشود؟

طبق آمار جامعه پزشکی، مطالعه یا مقاله‌ ای در زمینهٔ سرطان‌زا بودن پروتز سینه که به اثبات رسیده باشد وجود ندارد. این عمل درواقع موجب برجسته کردن سینه و زیبایی آن می‌شود و موجب سرطان نمی‌گردد. البته یکی از عوارض پروتز امکان بروز سرطان‌های نادر مانند سرطان لنفوم سلول بزرگ آناپلاستیک است که بروز این اتفاق بسیار نادر است. این نوع سرطان ربطی به سرطان سینه ندارد و سیستم ایمنی بدن را درگیر می‌کند، همچنین ممکن است یک در صد هزار اتفاق بیافتد.

به‌طورکلی این عمل تأثیری بر روی افزایش ابتلا به سرطان سینه در بانوان عزیز ندارد. اگر در هنگام انتخاب مارک و جنس پروتز دقت به خرج دهید و آن را با بهترین کیفیت تهیه کنید می‌توانید مانع نشت و شکستگی آن در آینده گردید.

این عوامل نقش بسیار مهمی در حفظ سلامتی شما و عدم ابتلا به بیماری‌های گوناگون و خطرناک را دارد. در صورت نشت کردن مواد پروتز، ممکن است مواد به ارگان‌های دیگر منتقل شوند و می‌تواند بیماری‌های دیگری برای شما به وجود آورد. به‌این‌ترتیب می‌توانید نسبت به اصلاح و ترمیم پروتز سینه به‌سرعت اقدام کنید و با رعایت کردن مراتب درمانی خود از بروز این اتفاق جلوگیری نمایید.

آیا پروتز سینه سرطان‌ زاست

تفاوت پروتز زیر عضله و روی عضله در چیست؟

سؤال بسیار رایج خانم‌ هایی که قصد عمل جراحی زیبایی سینه دارند، این است که پروتز را زیر عضله انجام دهند یا زیر سینه. فرق عمل پروتز سینه زیر عضله و روی عضله بستگی به فرد دارد. به این منظور اگر قطر بافت سینه بیشتر از 2.5 سانتی‌متر در بخش بالا باشد، به تشخیص پزشک پروتز زیر عضله قرار می‌گیرد.

و اگر این قطر کمتر از 2.5 سانتی‌متر باشد پروتز را روی عضله قرار می‌دهند. به این منظور قبل از عمل جراحی باید معاینه توسط پزشک انجام شود تا موقعیت قرارگیری پروتز مشخص گردد.

هر دو روش به‌ نوبه خود مزایا و معایبی دارند که بسته به شرایط بیمار نیز نوع عمل مشخص می‌شود. یکی از تفاوت‌ها در محل قرار گرفتن پروتز این است که اگر پروتز زیر سینه قرار بگیرد معمولاً درد بیشتری دارد، این درد طبیعی بوده و از بابت آن نگران نباشید.

همچنین ممکن است پروتز در سینه با تغییر ناچیز همراه باشد که می‌توان با روش‌هایی مانند ماساژ یا بستن باند آن را برطرف نمود. دوران نقاهت هرکدام نیز می‌تواند متفاوت است. دوره نقاهت عمل پروتز زیر عضله بازمان بیشتری همراه است و از انجام فعالیت‌های شدید در این دوره جدا باید خودداری نمود.

عوارض پروتز سينه زير عضله در چیست؟

عمل پروتز سینه زیر عضله مانند هر عمل جراحی دیگر با شرایط و عوارض مخصوص به خود همراه است. یکی از این عوارض که پیش‌تر به آن اشاره شد دوره نقاهت عمل است. عمل سینه با قرار گرفتن در زیر عضله معمولاً نسبت به عمل دیگر که روی عضله است زمان بیشتری برای بهبودی نیاز دارد.

همچنین درد آن بیشتر است و بانوانی که این عمل را انجام می‌دهند نسبت به بانوانی که عمل پروتز روی عضله انجام می‌دهند درد بیشتری را احساس می‌کنند. البته این درد خطر و مشکلی در پی ندارد و جای نگرانی نیست.

یکی دیگر از عوارض این نوع عمل زیبایی، مدت‌زمانی است که برای بهبودی انقباض سینه صرف می‌شود. انقباض سینه که می‌تواند با درد همراه گردد درروش پروتز زیر عضله زمان بیشتری برای بهبودی احتیاج دارد.

به این منظور شما در این روش جراحی باید بیشتر به استراحت بپردازید. زمان جراحی آن نیز بیشتر است که یکی از معایب آن محسوب می‌گردد و دارای پیچیدگی‌های مخصوص به خود است.

پس از انجام جراحی ممکن است در اثر فعالیت شدید بیمار، پروتز دچار حرکت و جابجایی شود که در این صورت با بستن باند در محل موردنظر و ماساژ قابل‌حل است.

مراقبت هاي قبل از عمل پروتز سينه که باید بدانید:

قبل از انجام جراحی زیبایی سینه لازم است برخی نکات مهم را رعایت کنید تا عملی‌ موفقیت‌آمیز داشته باشید. در ادامه نکات زیر را در نظر داشته باشید:

  • اگر به بیماری خاصی مبتلا هستید و داروهای خاصی را مصرف می‌کنید حتماً قبل از عمل به پزشکتان اطلاع دهید.
  • سعی کنید مدتی قبل از انجام عمل پروتز سینه از مصرف مواد غذایی رقیق‌کننده خون، مکمل‌های گیاهی و دارویی، ضدالتهاب‌ها و… خودداری کنید.
  • طبق خواسته دکتر سعی کنید تمامی آزمایش‌ها ماموگرافی و چکاب را به‌طور کامل انجام دهید تا به‌طور کامل از سلامت سینه‌ها مطمئن شوید.
  • اگر در دوران شیردهی هستید، سعی کنید تا پایان این دوره منتظر بمانید. پس از پایان دوره شیردهی باید 4 الی 8 هفته بگذرد. چراکه تا قبل از این زمان فرم و اندازه واقعی سینه‌ها مشخص نیست و پزشک نمی‌تواند تصمیم درستی بگیرد که چه نوع پروتزی برای شما لازم و مناسب است.

مراقبت هاي بعد از عمل پروتز سينه چیست؟

بعد از انجام عمل جراحی پروتز سینه لازم است جهت مراقبت نکاتی را در نظر داشته باشید تا بهبودی لازم را هرچه سریع‌تر به دست آورید:

  • حتماً تا چند ماه از گن مخصوص استفاده کنید.
  • کبودی و تورم بعد از انجام عمل امری طبیعی است و بعد از گذشت چندین هفته به‌طور کامل بهبود می‌یابد‌.
  • سعی کنید حداقل تا دو هفته از انجام فعالیت‌های ورزشی که ضربان قلب را افزایش می‌دهند و موجب تکان‌های شدید می‌شوند پرهیز کنید.
  • اگر در قسمت سینه احساس سوزش و تب داشتید، ممکن است عفونت رخ‌داده باشد. پس درنتیجه در اسرع وقت به پزشکتان اطلاع دهید.

هزینه‌ی عمل پروتز سینه چقدر است؟

هزینه عمل پروتز سینه بستگی به عوامل گوناگون و خود فرد دارد. ازجمله این عوامل می‌توان به تخصص و تجربه پزشک اشاره نمود. مکان و موقعیت جغرافیایی مطب یا کلینیک که به آن مراجعه می‌کنید در میزان هزینه‌ها تأثیرگذار است.

پروتز توسط برندهای گوناگون تولیدشده که ازنظر کیفیت و متریال دارای تفاوت می‌باشند و اهمیت زیادی در هزینه کلی عمل پروتز سینه دارد. هزینه جراحی و مرکزی که برای جراحی به آن مراجعه می‌کنید عامل دیگری است که بخش قابل‌توجهی از هزینه‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

در سال جدید هزینه عمل پروتز سینه از 28 میلیون به بالا شروع می‌شود. هزینه‌های جانبی دیگری نیز وجود دارد که می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • هزینه معاینه و ویزیت جلسات مشاوره
  • هزینه آزمایشات قبل از عمل
  • هزینه معاینه‌های بعد از عمل
  • هزینه دارو

زمانی که مراجعه‌کننده به پزشک متخصص مراجعه می‌کند آزمایشات و معاینه‌های لازم انجام می‌شود و پس‌ازآن قیمت نهایی به فرد عمل اعلام می‌گردد. به همین منظور برای اطلاع از قیمت‌های دقیق باید به کلینیک زیبایی آرتا بیوتی مراجعه کنید. اگر می‌خواهید بهترین نتیجه را ببینید باید در انتخاب مارک پروتز و پزشک دقت کنید که مسلماً هزینه‌های بیشتری را می‌طلبد.

عکس پروتز سينه قبل و بعد از عمل در کلینیک زیبایی آرتا

در ادامه توجه شما را به چند نمونه از صدها کار انجام شده بر روی مشتریان و مراجعه کنندگان محترم به کلینیک زیبایی آرتا بیوتی را مشاهده خواهید کرد.

عکس پروتز سينه قبل و بعد

عکس پروتز سينه قبل و بعد

عکس پروتز سينه قبل و بعد

پاسخ به سوالات متداول پروتز سینه

خیر، طبق مطالعات انجام‌شده هیچ ارتباطی بین پروتز سینه و سرطان وجود ندارد و انجام عمل پروتز سینه سبب سرطان نمی‌شود. در حال حاضر هیچ‌گونه مدرکی مبنی بر این ادعا وجود ندارد.
باید بگوییم که هیچ تاریخ انقضایی برای پروتز سینه وجود ندارد. اما معمولاً پروتزهای آب‌نمکی و سیلیکونی 10 الی 20 سال دوام دارند و به این معنا نیست که حتماً شما باید 10 سال یک‌بار آن را تعویض کنید.

مهم‌ترین دلیل افتادگی سینه بعد انجام عمل پروتز وزنی است که روی عضله سینه می‌افتد. خواه این وزن طبیعی باشد یا وزن پروتزی که در بدن قرارگرفته باشد. به‌هرحال افتادگی و شل شدگی اندک سینه بعد از پروتز رخ می‌دهد که جای نگرانی نیست.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − سه =